Affiliate Marketing RevolutieHey Hamist hier, en ik wilde het hebben over de online video cursus Affiliate Marketing Revolutie (AMR).

Waarschijnlijk ben je terecht gekomen op de landingspagina van de Affiliate Marketing Revolutie.

  • En vraag je je af of je inderdaad NOOIT meer zorgen hoeft te maken om geld?
  • Of vraag je je af of je daadwerkelijk in je eerste maand 50,- euro gaat verdienen?
  • Of vraag je je af of je ECHT de Affiliate Marketing Revolutie voor 30-dagen mag proberen?
  • Of dat de video’s wel HD kwaliteit zijn?
  • Of je blijvend resultaat zult zien?
  • Of dat het uiteindelijk wel impact zou gaan krijgen?
  • Of dat Jacko Meijaard betrouwbaar is?
  • Of iemand anders ervaringen heeft met Jacko Meijaard?
  • Of je niet wordt opgelicht door Jacko Meijaard?

Na vele reviews te hebben gelezen hebben de meeste websites heel oppervlakkig over deze cursus van Jacko Meijaard. Oppervlakkig in de zin dat die reviews gaan over:

  • Wie Jacko Meijaard is?
  • Wat je gaat leren?
  • Of ze het waard vinden?

Dit zijn natuurlijke belangrijke zaken om te weten aangezien je wilt weten wat je koopt. Ik ga deze zaken ook zelf hier bespreken. Alleen wat ik voornamelijk zie is dat niemand inzicht geeft in de bovenstaande vragen waar jij mee kampt. Verder tonen de meeste websites niet aan dat ze het zelf hebben gekocht en heb ik gezien dat er een boel affiliate marketeers zijn die laten zien wat ze hebben verdiend.

Dat is heel mooi dat ze het laten zien.

Alleen ze zeggen niet dat het door de Affiliate Marketing Revolutie komt. Misschien hebben ze al ervaring in de affiliate marketing wereld en is het verdienen aan de Affiliate Marketing Revolutie een extra bijeenkomstigheid – wat ik mij goed kan voorstellen.

Kortom ik mis een uitgebreide review over hun bevindingen, over hoe zij het hebben ervaren, wat ze ermee hebben gedaan etc. Dit geeft mij namelijk meer context over het product.

Dat is wat ik je hier wil meegeven. Ik wil je een context bieden zodat je een beter beeld hebt over het product.

En wat is nou beter dan een review van een “beginner” die tot op het moment van schrijven NIKS heeft verdiend.

Ik zou je vertellen waarom dit zo is.

Dus hier de onderdelen die aanbod komen in dit artikel:

  1. Mijn verhaal vóór aanschaf
  2. Wat is Affiliate Marketing?
  3. De Affiliate Marketing Revolutie: Het Product
  4. De Affiliate Marketing Revolutie: Mijn Mening
  5. Mijn verhaal na aanschaf
  6. Conclusie

[alert-announce]PS. wil je mijn verhaal niet lezen en gewoon weten of de Affiliate Marketing Revolutie waard is. Klik dan hier![/alert-announce]

1. Mijn verhaal vóór aanschaf

Toen ik in 2013 ben afgestudeerd voor de opleiding Internationale Bedrijfskunde vroeg ik mij af wat ik nou wilde doen na mijn studie:

verder gaan als freelancer grafisch designer of solliciteren voor een baan.

Ik wist dat ik spijt zou gaan krijgen als ik de ondernemerschap zou verlaten voor meer zekerheid.

Wat als ik meer mijn best had gedaan om klanten te werven?

Wat nou als ik echt veel geld zou verdienen met mijn bedrijfje?

Ja, dan zou ik de wereld over reizen omdat er nog zoveel moois te zien is in de wereld.

  • Ik zou langs de boeddhisten (of monniken) gaan om te leren van hun zienswijze op het leven.
  • Ik zou de Great Barrier Reef bezoeken in Australië
  • Ik zou piramiden bekijken in Egypte
  • Het noorderlicht ervaren in Ijsland
  • Alle 7 wereldwonderen bekijken
  • Noem maar op

peru-machu-picchu

En wanneer de tijd komt om kinderen te krijgen dan wil ik een meer dan stabiele financiële situatie zodat ik mijn toekomstige kids dit ook kan laten zien.

Sterker nog, ik wil mijn kinderen zien opgroeien en zandkastelen met ze bouwen in de zandbak of naar hun voetbal wedstrijd of paardrijles gaan.

Meer tijd met mijn familie doorbrengen zonder dat ik daarvoor vrij moet vragen van mijn baas.

Dat is wat ik wil!

Maarja, er zit natuurlijk onzekerheid in ondernemerschap (hoewel dat tegenwoordig ook bij een werkgever is).

Een industrie waar ik destijds nooit van heb gehoord

Een week later nadat ik mij afvroeg of ik verder zou gaan met ondernemerschap of dat ik me vooral moet focussen op het vinden van een baan, kreeg ik een bericht van een vriend van me.

We hebben elkaar al een lange tijd niet gesproken en hij wilde weten hoe het me ging.

Dus ik ben van Enschede naar Amsterdam gereisd met de trein – natuurlijk last gehad van alle oponthoud bij de NS maar dat terzijde.

Ik kwam bij hem aan en eerste wat ik zag was een mooie Audi. Een nieuwe A4 geloof ik.

Ik ben hier natuurlijk erg gevoelig voor want ik ben gek op auto’s – heb niet zo lang geleden in een Ferrari F430 gereden, een cadeau van m’n vriendin!

img_2165

We hebben een tijdje geleden gezellig gekletst en dan komt natuurlijk de vraag: “eey, hoe kom je eigenlijk aan die Audi man?”.

En toen kwam het..

De zin die alles zou veranderen voor mij..

Ik doe Affiliate Marketing.

Affiliate Marketing? Was dat dah? *Twentse uitspraak*..(normaal Nederlands: wat is dat dan?)

2. Wat is Affiliate Marketing?

Heel simpel gezegd legde hij uit. Dat hij online geld verdiend met het promoten van andermans producten.

Hoe dan?

Hij had een link die speciaal is gemaakt voor hem. Wanneer iemand op die link klikt en op de volgende pagina het aangeboden product kocht kreeg hij daar een commissie voor (een deel van het aankoop bedrag).

Dat is erg kort gezegd Affiliate Marketing.

Ik vond dit fantastisch toen hij het uitlegde omdat dit ervoor zorgt dat ik in staat ben om over de hele wereld te reizen of gewoon lekker vanuit huis te werken. Zolang ik beschik over een laptop en een internet verbinding.

Exact wat ik wilde!

Mijn zoektocht naar affiliate marketing cursussen

Op de reis terug naar Enschede – weer met die trein – kon ik niks anders dan denken aan affiliate marketing. Ik kreeg het niet uit mijn hoofd.

Zelfs toen ik thuis kwam, mij klaar maakte om naar bed te gaan en uiteindelijk in bed lag, was er geen mogelijkheid dat ik in slaap viel.

Die nacht heb ik 3 uurtjes geslapen.

Geen grap. Alles wat ik hier vertel is niet overdreven.

Ik ben vroeg uit bed gegaan om meer informatie te winnen over affiliate en internet marketing in het algemeen. En dat lukte aardig. Op dit gebied is er zoveel informatie. Niet te geloven.

Ik heb alle blog artikelen van zogenaamde guru’s opgezogen over SEO, email marketing, social media marketing, copywriting, content marketing NOEM HET MAAR OP.

Alle marketing strategieen om succesvol te worden met affiliate marketing heb ik opgezogen.

Maar het bleef alleen maar kennis die ik niet in praktijk bracht.

Ik wilde eerst ALLES weten om mijn kans te vergroten om succesvol te zijn – je kent het vast wel. Men noemt dit wel analysis paralysis. Ik ben verlamd geraakt door alle informatie en daardoor kon ik geen actie ondernemen.

Maar ik had het niet door dat ik verlamd was want een stofje in je lichaam (endorfine) wordt aangemaakt wanneer je meer informatie opzuigt. Hierdoor krijg je een goed gevoel en ga je nog meer zoeken. Daarom scroll je ook eindeloos door Facebook.

Dus ook ik bleef verder zoeken naar informatie en kocht de ene cursus naar de andere.

Maar ik deed nog steeds helemaal niks.

[alert-announce]PS. wil je mijn verhaal niet lezen en gewoon weten of de Affiliate Marketing Revolutie waard is. Klik dan hier![/alert-announce]

3 jaar later…

Drie jaar later – 2016 – heb ik heel veel informatie, heel veel kennis en ik wist ALLES.

Maar heb nog geen ene r**t gedaan.

Ik was verlamd. Als jij deze situatie herkent en je nog steeds afvraagt waarom je geen actie hebt ondernomen of dat je nog steeds geen geld verdient dan heb je hier het antwoord..

Je bent verlamd.

Je hebt een hoog endorfine gehalte en op zoek naar nog meer informatie.

Stop daar nu mee.

Dat helpt niet. Been there, done that!

Ik ben ook gestopt. Ik heb tegen mezelf gezegd dat ik nooit zal gaan reizen en nooit de tijdsvrijheid zou hebben als ik informatie blijf vergaren en geen actie onderneem.

Ik ben zelfs heel diep gegaan en privé herinneren omhoog gehaald. Herinneringen wat er juist voor zorgt dat ik het anders wil doen.

Dus ik ben gestopt met zoeken. Ik sloot de ene internet pagina na de andere en kwam uit op mijn laatste pagina.

Facebook.

Hier scrollde ik door heen natuurlijk tot dat ik een advertentie tegen kwam van de Affiliate Marketing Revolutie.

Een stemmetje begon tegen mij te praten. Nee je hebt genoeg informatie. Denk aan datgene wat je wil bereiken. En natuurlijk heb je een ander stemmetje die daar tegen in gaat.

Ik bleef staren naar die advertentie met mijn vinger gereed om de linkermuis te klikken.

(Grappig dat je diep van binnen al weet wat je wil maar dat je ratio je er nog probeert uit te lullen.)

Een minuut later – wat voelde als 15 minuten – klikte ik toch op die advertentie.

De Affiliate Marketing Revolutie: landingspagina

De hele reden waarom ik toch op die verdomde advertentie hebt geklikt is omdat het een product is van een Nederlander. Dat is de reden.

Ik heb genoeg Amerikaanse stuff gezien. Waarschijnlijk weet je wel dat die erg uitbundig zijn in hun manier van doen en laten.

En dat zorgde er toch voor dat ik het niet he-le-maal geloofde dat ik het kon. Ik wist dat mijn vriend het kon ondanks dat hij een Nederlander is. Maar die zit te dicht in je comfort zone en dat werkte voor mij een beetje averechts.

Maar nu was het een Nederlander, een nuchtere Nederlander uit Zeeland die enkele honderd euro’s per dag verdient. Terwijl alle anderen schreeuwen met de volgende dag miljonair worden. Het liefst al gisteren miljonair zijn.

Dit klonk al een stuk realistischer en ik wist op dit moment ook dat het geen toeval was dat die advertentie op mijn Facebook verscheen. Misschien ook wel, maar laat me mooi denken dat het speciaal voor mij bedoeld was 🙂

Dus ik las zijn verhaal verder..

Affiliate Marketing Revolutie Review

En ik klikte op de mooie rode knop onderaan zijn pagina en boem..

Ik kwam op een nog langere pagina van wel minimaal 5000 woorden. Een pagina waar ik in werd gezogen. Ik las alle woorden heel nauwkeurig, zin voor zin wat Jacko Meijaard mij te vertellen had.

Ik zat er helemaal in.

Hij wist heel goed op mij in te spelen. En hoewel de meeste mensen dit als negatief ervaren, pakte ik dit juist heel positief op.

Want één ding wat ik heb geleerd is dat woorden mensen kunnen beïnvloeden om een gewenste handeling uit te laten voeren. Het grootste voorbeeld hiervan is de Bijbel. Een eeuwen oud boek met allemaal woorden die miljoenen mensen heeft beïnvloed.

Ik wist dat ik zijn product moest kopen aan de hand van zijn praktische ervaring – zijn lange verkoop verhaal.

Of hij moest gewoon heel goed zijn in copywriting en z’n product moest bagger zijn. Dat kan natuurlijk ook. Maar ik ging er niet vanuit.

Dus met verstand op nul heb ik op één van de gele knoppen gedrukt om z’n product te kopen.

Begin nu met de affiliate marketing revolutie

3. De Affiliate Marketing Revolutie: Het Product

Ik kwam op de volgende pagina terecht waar ik mijn portemonnee te voorschijn kon halen en kon betalen met iDeal. Dit kan ook met Bancontact/Mister Cash, PayPal, Creditcard of Sofort.

Het zou mij €47,00 kosten.

schermafbeelding-2016-12-01-om-19-12-56

Ondanks dat €47,00 euro niet duur is voor een cursus – de meeste zijn al gauw vanaf €197,00 – twijfelde ik toch wel even.

Het geld groeit me namelijk niet op de rug en het moet zich wel lonen natuurlijk.

Maar de informatie aan de rechterkant over “JE LOOPT GEEN ENKELE RISICO” stelde mij gerust.

schermafbeelding-2016-12-01-om-19-13-35

Jacko Meijaard zou wel een ontzettende schoft moeten zijn als die dit op de pagina durft te zetten maar zich er totaal niet aanhoudt. Maar ik kon dit niet geloven – ben altijd wel positief ingesteld op de mens (soms ten onrechte).

Dus ik betaalde het netjes met iDeal.

Mijn eerste mail van Jacko Meijaard

En vlak daarna kreeg ik een enthousiaste mail van Jacko…

Mail van Jacko Meijaard

Toen ik dit las dacht ik: “nice, laten we eens kijken wat de Affiliate Marketing Revolutie mij te bieden heeft.”

Ik klikte op de blauwe link en werd vervolgens doorgestuurd naar het leden gedeelte van de Internet Succes Gids. Nu moest ik mij inloggen voor de affiliate marketing revolutie.

Affiliate Marketing Revolutie Inloggen

Nadat ik dat had gedaan..

Duurde het heel erg lang voordat de website werd geladen. De enge stemmetjes kwamen weer in mijn hoofd: doet die website het wel. Krijg ik wel de trainingen te zien????

Gelukkig lag het aan mijn internet verbinding want geen enkele website deed het op dat moment. Een kwartier later deed ik nog een poging nadat ik de stekker van de router eruit heb gehaald.

YES!!!!

Hij doet het!

Ledengedeelte van de Internet Succes Gids

Ik zag dat Jacko naast de Affiliate Marketing Revolutie nog een aantal andere producten heeft:

  • Internet Masterclass
  • WordPress Video Training
  • Snel Geld Methode
  • Ultieme Vrijheid Methode

Maar ik kon daar niet bij want die modules zijn pas beschikbaar als je daarvoor betaald. Dus ik ben de Affiliate Marketing Revolutie afdeling in gegaan.

En dit is wat ik zag..

Wat ga je leren met de Affiliate Marketing Revolutie

schermafbeelding-2016-12-01-om-20-00-28

De affliliate Marketing Revolutie bestaat uit:

  • Home
  • 8 modules
  • Resources
  • Support
  • Geheime Webinars
  • Win €100,- Euro Cash
  • Hoger In Google Cursus (TIP!)

Ik ga al deze onderdelen hieronder uitgebreider behandelen.

Home

Het onderdeel home bestaat uit 1 video. Deze video legt je uit hoe het leden gedeelte eruit ziet en wat je er allemaal kan vinden. Een soort gids zodat je weet waar alles zit.

Module 1

Module 1 begint met een kleine suggestie van Jacko waarin hij verteld welke tools hij gebruikt en welke hij aanbeveelt voordat je begint met de training. Dit is handig omdat je dan direct door kan met de training zonder dat je je training even moet stoppen om één van de tools halen.

Dit heb ik ook gedaan en kan ik je zeker aanraden. Niks is irritanter dan het wachten op iets waardoor je je snelheid eruit haalt. Een mentor van me heeft weleens gezegd dat in business (algemeen) je een gouden regel hebt:

Snelheid van implementatie gaat boven perfectie.

Voor mij is dat heel herkenbaar. Vooral als designer wil je dat alles pixel perfect eruit ziet voordat je het gaat laten zien aan de klant. Dit heeft mij 3 jaar vertraagd. 

Vervolgens laat hij jou zien:

  • wat Affiliate Marketing nou eigenlijk is
  • welke producten je het beste kan promoten
  • hoe je makkelijk een WordPress website in elkaar zet (geen technische kennis voor nodig!)
  • en hoe je een aantal instellingen binnen WordPress goed zet om gezien te worden door Google (heel belangrijk)

Module 2

In module 2 ga je leren hoe je ervoor zorgt dat je gratis bezoekers naar je website krijgt en kom je in aanraking met de eerste marketing techniek om online geld te verdienen.

Hoe je dit allemaal gaat doen laat hij precies zien middels zijn video’s. Dus concreet ga je het volgende leren:

  • hoe je middels banners je eerste sale gaat maken
  • hoe je een artikel schrijft die geoptimaliseerd is voor Google
  • hoe je de juiste zoekwoorden vind om jouw website te laten ranken op Google

Module 3

Module 3 staat in teken van een aantal gratis tools beschikbaar gemaakt door Google om je website in de gaten te houden in termen van progressie.

Voor een affiliate business is het heel belangrijk dat je de data in de gaten blijft houden.

Wat voor data heb ik het over?

Het aantal bezoekers.

Het is de bedoeling dat het aantal bezoekers naar je website in de loop der tijd blijft stijgen zodat je omzet ook blijft stijgen.

Dit doe je door Google Analytics en Google Webmaster Tools. Mocht je hier nog niet bekend of een beetje bekend mee zijn. Geen zorgen Jacko legt uit:

  • hoe je Google Analytics en Webmaster Tools op de juiste manier instelt

Module 4

Module 4 is erg belangrijk op het moment dat je je affiliate business wilt laten groeien door middel van advertenties. Ik raad zelf niemand aan om met advertenties te beginnen als je geen tot weinig budget hebt. Als je niet weet wat je aan het doen bent kan je zuur verdiende geld makkelijk in rook opgaan.

Wil je dit wel gaan doen dan is module 4 een mooie module. Hier laat Jacko namelijk zien hoe je Facebook strategisch in zet om geld te verdienen. Facebook heeft namelijk een paar hele slimme technieken die wij als marketeers graag willen gebruiken.

Jacko gaat jou het volgende laten zien:

  • Hoe je op een goede manier een Facebook pagina aanmaakt
  • Hoe je Facebook Retargeting gebruikt om koude leads om te vormen tot warme leads
  • Hoe je op de juiste manier een Facebook advertentie maakt

[alert-announce]PS. wil je mijn verhaal niet lezen en gewoon weten of de Affiliate Marketing Revolutie waard is. Klik dan hier![/alert-announce]

Module 5

Oh oh oh, module 5. Oh zo belangrijk. Zonder de informatie die zich in module 5 bevindt ga je waarschijnlijk niet het grote geld verdienen. Je gaat niet net als Jacko een paar €100,- per dag verdienen zonder de mechanisme in module 5.

Alle succesvolle internet marketeers hebben het hierover en de kans is heel groot dat je je niet gaat wagen aan deze mechanisme.

Ik heb het over Email Marketing.

Waarschijnlijk ga je dit niet doen omdat je denkt dat email marketing niet meer werkt tegenwoordig en het alleen maar spam is.

Ja, aan de ene kant heb je gelijk. Maar aan de andere kant heb je zwaar ongelijk. Het gaat er namelijk om hoe waardevol jij bent voor diegene die in jou email lijst zit.

Ik zit al jaren in iemands email lijst omdat ik weet dat ik elke dag de meeste waardevolle informatie ontvang. En er zijn genoeg marketeers waarvan ik afscheid heb genomen.

Jacko heeft het in deze module over:

  • het aanmaken van een email campagne
  • het aanmaken van een webformulier
  • marketing technieken om je email lijst te vergroten (ook als een bezoeker op het punt staat om je website te verlaten)
  • de psychologie van een goede email

Module 6

Deze module bevat niet zoveel maar kan wel belangrijk zijn voor je. Voornamelijk als je weinig tijd hebt dan kan ik mij voorstellen dat het lastig wordt om je website continu te blijven updaten met nieuwe artikelen.

In deze situatie is het handig om teksten uit te besteden. Jacko laat je zien waar je goede tekstschrijvers kan vinden die voor weinig geld teksten willen schrijven voor je.

Verder laat hij zien hoe en waar je websites op kan kopen.

Websites opkopen? Waarom zou je dat doen?

Nou. In een situatie waar in je totaal geen tijd hebt of gewoon veel geld te besteden hebt kan je ervoor kiezen om websites met veel bezoekers te kopen. Je hoeft verder niks meer te doen aan die website.

Het is letterlijk: een passief inkomen.

Module 7

Ik heb net gezegd dat email marketing erg belangrijk is. Echter, moet je een stap ervoor ook goed hebben. Je moet mechanismen hebben op je website die ervoor zorgen dat bezoekers op je email lijst komen.

Eén van de beste tools hiervoor is LeadPages. Ik gebruik het ook en zal binnenkort een uitgebreide review schrijven over deze tool. Maar als je het nog niet kent geef ik je een korte inleiding.

LeadPages is een online software om makkelijk landingspagina’s (zoals die van de Affiliate Marketing Revolutie – weet je nog die 5000+ woorden) te bouwen, pop-ups toe te voegen en te integreren met je email programma.

Pop-ups zijn die irritante vensters die tevoorschijn komen op het moment dat je een website bezoekt of wanneer je ergens op klikt.

schermafbeelding-2016-12-02-om-00-59-56

Kijk, mocht je deze nog niet gezien hebben. Dit is een pop-up (of LeadBox genoemd) op mijn website.

Als je op lange termijn succesvol wilt zijn heb je deze absoluut nodig. Er zijn alternatieven hiervoor die gratis zijn maar die zitten lang niet zo goed in elkaar als die van LeadPages.

Geloof me, het is een investering in je business die heel belangrijk voor je zal zijn.

Jacko gaat in deze module het hebben over:

  • een korte introductie over LeadPages (iets langer dan die van mij)
  • hoe je LeadPages integreert met WordPress en je email programma
  • hoe je een landingspagina maakt (BELANGRIJK)
  • hoe je die irritante – maar oh zo belangrijke – LeadBoxes maakt
  • hoe je splittests kan uitvoeren met LeadPages (ook belangrijk, je moet weten wat wel en wat niet werkt)

Module 8

LeadPages gebruik je om een landingspagina te maken die leads genereert. Facebook heeft ook zo’n tool genaamd Facebook Lead Ads. Deze advertentie tool is alleen maar voor mobiele advertenties. Adverteren op desktop met lead ads is uitgeschakeld door Facebook maar Jacko zal je laten zien:

  • hoe je zo’n Facebook lead ad maakt
  • hoe je die integreert met je email programma
  • hoe je ook lead ads kan maken voor de desktop door een fout binnen Facebook

Resources

In deze pagina heeft Jacko Meijaard alle tools en diensten die hij tijdens de training aanraadt en ook zelf gebruikt. In principe zijn dat de meeste die ik hierboven heb genoemd.

Support

Voor mij is dit een hele belangrijke pagina. Affiliate Marketing kan vaak een eenzame tak van sport zijn. Het is daarom wel fijn als je met anderen die hetzelfde proces doorlopen kan praten en sparren.

Dit kan allemaal via een forum die Jacko heeft opgezet.

Affiliate Marketing Forum

Geheime webinars

Dit is een sectie binnen de leden gedeelte waarin hij allemaal nieuwe tips en trucs met je deelt. Zo ben je altijd op de hoogte van wat Jacko doet. En aangezien hij al geld verdiend wil je zeker dezelfde handelingen implementeren, mocht dat mogelijk zijn.

Win €100,- Euro Cash

€100,- euro winnen wil iedereen wel. En dat kan ook 😉

Jacko maakt je persoonlijk €100,- euro over als je meer verkopen haalt door de Affiliate Marketing Revolutie te promoten. Dus wil je zelf een affiliate website bouwen dat gaat over geld verdienen online dan is de Affiliate Marketing Revolutie een goed product om te promoten.

Wel eerst zelf de trainingen volgen alvorens je goed het product kan promoten. Je lezers merken al heel gauw of je wel eerlijk bent of dat je gewoon geld wilt verdienen.

Vertrouwen in de affiliate marketing wereld is één van de belangrijkste aspecten van de business.

Hoger In Google Cursus (TIP)

Tot slot heb je de Hoger In Google Cursus. Dit is niet een cursus van Jacko maar van een goede vriend van hem. Hier kan je er voor kiezen om die training aan te schaffen mocht je daar behoefte aan hebben.

Ik heb dit zelf niet gedaan.

4. De Affiliate Marketing Revolutie: Mijn Mening

Zoals ik al zei heb ik al jarenlang de internet marketing wereld bestudeerd voordat ik de Affiliate Marketing Revolutie heb gekocht.

Dus toen ik in eerste instantie langs de modules ging was het voor mij al wel duidelijk dat dit product vooral voor beginners erg waardevol zou zijn. Gezien de prijs al helemaal! Anderen zouden hier makkelijk meer voor hebben gevraagd.

Voor mij was dit qua kennis niet waardevol. Meer dan de helft wist ik wel – ik was helemaal verlamd weet je nog.

De reden waarom ik erg blij ben dat ik het uiteindelijk heb gehaald is het volgende..

Ik moest beginnen.

Ik moest actie ondernemen. Ik heb al die tijd heel veel kennis opgezogen maar er kwam nul komma nul actie.

De video’s maken het zo makkelijk om stap voor stap mee te doen met wat hij doet. Het punt is je moet het wel doen. Je moet niet alle video’s gaan kijken en dan niet beginnen. Dan kan je het net zo goed niet halen.

Nee, de hele opzet van deze training stimuleerde mij om samen met Jacko – zo voelde ik het – mijn affiliate business op te zetten.

En dat is een gigantische pluspunt van de Affiliate Marketing Revolutie.

Het tweede punt wat ik heel fijn vond was het forum. Al die tijd dat ik Affiliate Marketing en Internet Marketing aan het bestuderen was voelde het alsof ik in isolement zat. Ik zat in de Amerikaanse wereld.

Op een gegeven moment kende ik zoveel super affiliates uit het buitenland maar ik kende geen één die “dichtbij” mij stond. Voor mij gevoel was er niemand echt succesvol in Nederland.

Nadeel

Het enige wat ik mistte is iets meer diepgang omdat ik niet echt een beginner ben en sommige modules konden beter bij elkaar worden gevoegd zodat ik niet een vergelijkbaar iets nog een keer moest doen in een andere module.

[alert-announce]PS. wil je mijn verhaal niet lezen en gewoon weten of de Affiliate Marketing Revolutie waard is. Klik dan hier![/alert-announce]

5. Mijn verhaal na aanschaf

Zoals ik zei in het begin heb ik tot aan de dag van vandaag niks verdiend. Ik zou je vertellen waarom.

Ik heb de cursus in juli gekocht en het is nu december.

Toen ik bezig was met de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een website opgezet om een skincare product te promoten. Het ging om een anti-aging product die ter plekke er voor zorgde dat je rimpels gevuld werden.

Met andere woorden: je ziet geen rimpels meer.

Zonder gein het was instant. En de beauty industrie is een gigantische industrie waar miljoenen als het geen miljarden omzet wordt gedraaid. Dus ik zag mijn kans.

Ik implementeerde alles direct vanuit de training.

Dus op het ene scherm heb ik de video training van Jacko en op het andere scherm heb ik mijn WordPress website.

Maar ik stuitte op één probleem. Het betalingssysteem.

Jacko heeft het in zijn training over PayPro – een affiliate netwerk die de betalingen verzorgd voor je.

Ik werkte niet met PayPro maar één op één met het bedrijf en ze hadden niet zo’n modern systeem.

Dus ik moest zelf ervoor zorgen dat er een betalingssysteem kwam op mijn website.

Eerst heb ik het weken zelf geprobeerd met allerlei gratis tools. Maar dit lukte mij niet. Gelukkig heb ik een vriend die dat kon regelen voor me voor €200,00 euro (vrij goedkoop). Dus hij zorgde ervoor dat ik dat systeem had.

Maar in de tussentijd ging er zoveel tijd voorbij dat ik niet vooruit kwam met die website. En dit leidde tot demotivatie en uiteindelijk tot het stoppen met die website.

Ik zag het niet meer zitten.

Dus na aankoop van de cursus heb ik een maand zitten prutsen met mijn website omdat ik persé een fysiek product wilde promoten met een eigen systeem. Als ik gewoon een digitale product had uitgekozen – wat Jacko ook had aanbevolen vanwege de hogere marges – had ik nu waarschijnlijk wel 50 euro per maand.

Maar in plaats daarvan ben ik gestopt. 

Tweede poging eind oktober 2016

Ik stond op het punt om mij weer helemaal te gaan focussen op het bedrijfje die ik sinds 2011 had, Emboss Media. In plaats van alleen grafische werkzaamheden aan te bieden dit keer ook online marketing werkzaam aan te bieden.

Dit was voor mij wel een logische stap nadat ik zoveel informatie heb opgezogen.

Daarnaast was ik net bezig om te gaan solliciteren op Online Marketing vacatures omdat ik bij mijn toenmalige werkgever weg ben gegaan.

MAAR…

Op 25 oktober 2016 om 19:39 ontving ik deze mail van Jacko..👇

Mail ontvangen van Jacko

En iets in mij zei dat ik deze webinar niet moest afslaan..

Ik weet niet waarom. Ik kon de vinger niet op de zere plek leggen.

Het was gewoon een gevoel – als ik een vrouw zou zijn zou ik hebben gezegd dat ik het voel aan mijn wateren.

Maar ik moest werken die avond..

K*t.

Na een moment te hebben getwijfeld pakte ik mijn mobiel en deed ik het volgende..

img_1010

Ik stuurde mijn collega een dag voor de webinar een Whatsapp bericht met de vraag of hij voor mij wilde werken die donderdag avond. Zoals je kan zien wilde hij dat maar al te graag.

En de reden waarom hij z’n emoji 😂 erin voegde was omdat dit de zoveelste keer was dat ik hem vroeg of hij voor mij wilde werken.

Anyway, ik kon de webinar volgen.

En ik was blij dat ik het uiteindelijk heb gedaan want dat zorgde ervoor dat ik opnieuw bezig ging met Affiliate Marketing.

Dus ik ben nu iets langer dan een maand bezig met deze website Affiliate Marketing Universiteit opgericht omdat ik geen enkele Nederlandse website kon vinden die zich alleen maar richt op affiliate marketing en niet op het online geld verdienen in het algemeen.

Hier komt alle kennis die ik met de jaren heen heb vergaard om jou te helpen een begin te maken aan het affiliate marketing avontuur.

Tot nu toe heb ik €0,00 verdiend omdat mijn website nog geen verdien model had.

Sinds eergisteren staan alle elementen klaar om geld te verdienen.

And guess what!

Gisteren mijn eerste abonnee op mijn email lijst (naast Jacko)!! Terwijl ik op ranking 250 sta ofzo.

Abonnees op email lijst

En dit begon allemaal met de Affiliate Marketing Revolutie!

Als er al 1 persoon is die mijn weggever interessant genoeg vond om zich in te schrijven dan gaan er zeker meer volgen. En vanuit daar volgen wel de €€€’s.

6. Conclusie

Dus mijn conclusie – 5523 woorden en 1 dag verder.
Vind ik de Affiliate Marketing Revolutie waard?

Honderd procent! 

Het kost je geen drol om deze cursus aan te schaffen en het helpt je om te beginnen met Affiliate Marketing.

Beginnen is hier het magische woord.

Wist je dat er miljoenen goede ideeën in de grond zitten?

Grond?

Ja, grond. Miljoenen mensen zijn dood gegaan met een super idee. Alleen ze zijn er nooit mee begonnen.

Begin er gewoon aan en ga er van uit dat je het eerste half jaar geen geld gaan verdienen.

Dit is wel extreem maar ga daar gewoon vanuit want dan kan het nooit tegenvallen.

Oke, ik snap het! Ik ga actie ondernemen en Affiliate Marketing Revolutie aanschaffen!

Begin nu met de affiliate marketing revolutie

Mocht je na 5637 woorden nog steeds twijfelen. Dan had ik je beloofd om antwoord te geven op de onderstaande vragen.

Hoef ik mij inderdaad NOOIT meer zorgen te maken om geld?

Als je net als ik niks gaat doen dan ga je geen geld maken. Maar als je de stappen gewoon volgt en zo vaak mogelijk aan je website werkt dan hoef je over een paar jaar nooit meer zorgen te maken om geld. Ga er maar gewoon vanuit dat het je 6 jaar gaat duren om €200.000 per jaar te verdienen. Dit is namelijk wat Jacko volgens mij verdiend na 6 jaar.

Ga je daadwerkelijk in je eerste maand €50,- euro verdienen?

Ook dit is weer afhankelijk van je inzet. Hoe sneller je jouw sales funnel bouwt hoe sneller je gaat verdienen. Implementeer gewoon zo snel mogelijk wat Jacko je verteld en dan komt het geld verdienen ook sneller.

Zijn de video’s wel HD kwaliteit?

Ik net even voor je ingelogd en alle video’s zijn HD behalve die van Home. Ondanks dat er staat HD lijkt die video bij mij in ieder geval niet op HD te springen.

Maar wat maakt het uit of het HD is of niet. Zolang je kan zien wat hij doet is het toch prima? Dat vind ik in ieder geval.

Zul je blijvend resultaat zien?

Blijvend resultaat is voor interpretatie vatbaar. Als je denkt dat je na een tijdje niks meer hoeft te doen dan betwijfel ik of je blijvend resultaat ziet. Je zal altijd aan je website moeten werken want als een concurrent een betere werk doet dan jij, kan hij een hogere ranking halen en jouw potentiële klanten kapen.

Hoewel ik geen voldoende ervaring heb om hier wat zinnigs over te vertellen is het puur mijn denkwijze en logica wat aan het spreken is.

Zul je uiteindelijk impact gaan krijgen?

Ik heb geen idee wat Jacko hier mee bedoelt eerlijk gezegd dus ik ga naar de volgende vraag.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Wanneer is iemand betrouwbaar?

Voor mij is iemand betrouwbaar als diegene ten eerste het product levert, ten tweede reageert op mijn mailtjes (als diegene zijn contact gegevens heeft vrij gegeven) en ten derde geen gouden bergen beloofd binnen een extreem korte tijd.

In mijn ogen is Jacko Meijaard dan betrouwbaar.

Heeft iemand ervaringen met Jacko Meijaard?

Ja ik. Lees dit hele artikel 🙂

Word je opgelicht door Jacko Meijaard?

Nee. Lees drie vragen hierboven.

Als je nu nog steeds niet overtuigd bent dan is er een grote kans dat je sowieso nooit verder zal komen in deze industrie. Je kan dan beter iets anders gaan doen met die €47,00 euro. Want je gaat geen uitgebreidere en eerlijke review vinden dan deze.

Maar ik weet zeker dat jij dit gaat doen. Jij bent iemand die actie onderneemt. Je snapt dat het niet uit de lucht komt vallen en dat je er aan moet werken.

Jij wil die vader of moeder zijn die meer tijd wil besteden met jouw kind(eren).

Jij wil die jongen of meid zijn die wilt genieten van het leven en wilt gaan reizen.

Ik geef je groot gelijk. Ik wil dit ook! En daarom beloon ik diegene die actie onderneemt met een bonus!

[alert-success]Je mag mij ten alle tijden een mail sturen om jouw affiliate business te reviewen. Of als je gewoon vragen hebt dan kan je mij mailen.[/alert-success]

Ik zal jouw persoonlijk coach zijn zoals Jacko dat voor mij is.

Maar dan moet je NU ACTIE ondernemen!

  1. Koop de Affiliate Marketing Revolutie hier
  2. Stuur mij een mail met het bewijs

Mocht je nog vragen hebben reageer dan a.u.b. in het reactie formulier hieronder en ik zal binnen 24 uur antwoorden 💪🏼

Summary
Review Date
Reviewed Item
Affiliate Marketing Revolutie
Author Rating
41star1star1star1stargray