Affiliate Marketing ToolsWelkom op de Affiliate Marketing Tools afdeling. Deze afdeling bevat een lijst met hulpmiddelen en websites die ik aanbeveel voor het bouwen en optimaliseren van jouw affiliate business.

Elke aanbeveling heb ik zelf getest en gebruikt. Veel van deze hulpmiddelen zijn cruciaal voor het runnen van mijn affiliate business.

Voordat we verder gaan met de hulpmiddelen die ik ken en vertrouw, eerst een belangrijke mededeling.

[alert-announce]Sommige links zijn affiliate links wat inhoudt dat ik een commissie ontvang wanneer je besluit om een aankoop te doen. Hier zijn geen kosten verbonden voor jou. Begrijp goed dat ik ervaring heb met deze producten. Ik beveel ze alleen omdat het mij erg heeft geholpen in het affiliate marketing proces. Koop het product dan ook alleen als je denkt dat het jouw zal helpen in jouw affiliate marketing proces.[/alert-announce]

[divider]

Website Opzetten

1. WordPress Thema’s

MyThemeShop

Al mijn niche websites zullen op WordPress thema’s draaien van MyThemeShop. Waarom?

  1. Hun thema’s zijn gemaakt om geld te verdienen met je website. Wat heel belangrijk is voor affiliates. Er zijn ruimtes gereserveerd voor advertenties, wat andere thema ontwikkelaars niet hebben.
  2. MyThemeShop heeft een affiliate systeem. Dit betekent dat je geld kan verdienen op het moment dat iemand een thema koopt via jouw link. Dit is altijd mooi genomen als het promoten van WordPress thema’s niet je core business is.
  3. Maar het belangrijkste vind ik de support. Als je een thema installeert dan zul je zien dat het nooit zo eruit ziet zoals je bij de demo van de thema’s ziet. Dat is soms zo frustrerend want op basis van de demo heb je bepaald of je de thema wilt hebben. Of dat je toch een paar kleine aanpassingen wilt hebben in je thema (bij mij was dat het geval – mijn huidige thema had een balk bovenin die ik niet gebruikte). Juist in deze situatie wil je dat er een support is die snel terug mailt of op hun forum snel reageert. Dit is 100% het geval bij MyThemeShop! En daarom beveel ik iedereen – die in ieder geval aan affiliate marketing wil doen – aan om een thema te kopen bij MyThemeShop. Met de tijd zal ik een uitgebreide review schrijven over hun waar ik alles laten zien (o.a. de snelheid van hun mailtjes etc.)

Wil je ook een professionele thema die rekening houdt met jouw doel om online geld te verdienen en een support heeft die binnen 24-48 uur reageert?

[button-green url=”https://mythemeshop.com/themes/?ref=juventus_hamist” target=”_blank” position=”left”]Ja, ik wil een MyThemeShop thema[/button-green]

[divider]

Markt & Zoekwoord Onderzoek

1. Zoekwoord Planner

Google Zoekwoord Planner

Je kan er niet omheen: zonder objectieve data is zoekwoord onderzoek een schot in het donker.

Gelukkig hebben de SEO Goden een goede (gratis) tool die bijna alle informatie vrij geeft die wij nodig hebben om beslissingen te maken omtrent zoekwoorden. Het heet Google Zoekwoord Planner. De tool heeft allerlei mogelijkheden om populaire zoekwoorden te identificeren, zoekopdrachten te filteren met een lage zoekvolume en honderden zoekwoord combinaties te maken in een kwestie van secondes.

Cool toch?

[button-green url=”https://adwords.google.com/KeywordPlanner” target=”_blank” position=”left”]Ja, ga naar de Zoekwoord Planner[/button-green]

[divider]