Affiliate Marketing Blog

Alles wat ik tegenkom tijdens mijn Affiliate Marketing avontuur plaats ik hier!

Geld verdienen met PayPro? Een stap-voor-stap gids!

Geld verdienen met PayPro? Dan ben je hier in aan het goede adres!

Toen ik voor het eerst affiliate marketing bestudeerde waren het vooral Amerikaanse artikelen die ik aan het lezen was. Deze artikelen gaven dan ook allerlei Amerikaanse affiliate netwerken waar je je kan aansluiten om digitale producten te vinden om te promoten.

Maar wat doe je als je wilt beginnen met affiliate marketing en vooral de Nederlandse markt wilt opgaan? Je gaat dan natuurlijk geen Engelstalige producten promoten – althans dat kan wel voor diegene die goed Engels begrijpen (tegenwoordig zijn dit de meeste wel).

Maar het is gewoon fijn als Nederlander om van een Nederlandse bron te leren hoe je geld moet verdienen op het internet, moet afvallen, een date kan scoren etc.

Dus na anderhalf jaar alleen bestuderen (ja zolang heeft het geduurd voordat ik actie ondernam en dat kan ik zeker niet aanraden!) ben ik gaan zoeken naar Nederlandse bronnen die me wat konden vertellen over geld verdienen met affiliate marketing.

Bijna alle bronnen die ik tegenkwam had het over PayPro. Dus besloot ik om het te onderzoeken wat resulteerde in het aanmelden voor dit affiliate netwerk.

Waar ik tot nu toe overigens zeer tevreden over ben gezien mijn saldo van deze maand.

Saldo PayPro

In dit artikel ga ik het hebben over:

1. Wat is PayPro?

Performance – een blog over alles wat te maken heeft met “performance based marketing” – heeft in 2012 een interview gedaan met één van de medewerkers van PayPro.

PayPro is niks anders dan een affiliate netwerk. Dit houdt in dat zij fungeren als een middelpunt om adverteerders (of te wel verkopers/merchants) en affiliates (of wel publishers) bij elkaar te laten komen.

Maar het is niet altijd een affiliate netwerk geweest. Internetondernemers Eelco de Boer en Henk Jan Wils ontwikkelden in eerste instantie een systeem om het bereik van hun SMS dienst via samenwerkingsverbanden te vergroten. Deze verbanden wilden ze laten verlopen via een performance-based model. Wat dus inhoudt dat partners betaald krijgen op basis van prestaties (net als wij, affiliates).

Om te weten welke partner heeft geleid tot welk resultaat moet één en ander dus getraceerd worden en moet er een betaalsysteem ontwikkeld worden om de betalingen naar partners te automatiseren.

Dit was het prille begin wat erg lijkt op de PayPro zoals we het nu kennen. Alleen met veel minder functionaliteiten.

In Januari heb ik nog een mail gekregen van ze dat ze weer bezig zijn met een nieuwe functionaliteit.

Nieuwe functionaliteit PayPro

Op dat moment waren ze bezig om een nieuw affiliate marketing systeem te lanceren. Dit systeem heet pay per action. Dit systeem is al oud en wordt al jaren gebruikt door andere affiliate netwerken (e.g. Zanox (nu Awin) , Daisycon).

Je kan dus nu naast het kiezen van campagnes waarbij je betaald krijgt voor de verkoop van digitale producten (waar zij vooral om bekend staan) nu ook betaald krijgen voor het genereren van leads, inschrijvingen en clicks.

Ondanks dat het al jarenlang bestaat is het een goede zet van PayPro om dit ook aan te bieden. Hierdoor hebben wij meer keuze om campagnes op te kunnen zetten. Want niet iedereen is fan van het promoten van digitale producten.

Je kan PayPro ook gebruiken om een digitale product te verkopen. Stel je hebt een e-book geschreven, een video cursus gemaakt of een je hebt een website met een lidmaatschap, dan kan je ook bij hun terecht.

In dit geval dient PayPro puur als een betalingssysteem waar kopers jouw producten kunnen kopen via iDEAL en Paypal. Zodra er een product verkocht is krijg je hier een melding van en wordt je saldo binnen PayPro opgehoogd. De saldo kan je daarna op je rekening laten bijschrijven.

Zij verzorgen het hele financiële plaatje van de betaling tot het maken van de factuur. Deze factuur krijg je als verkoper via e-mail toegestuurd en kun je die factuur dus gelijk aan je eigen administratie toevoegen.

Sinds 2011 heeft PayPro ook de mogelijkheid om abonnementen op te zetten. Zo kun jij je klanten periodiek laten betalen voor een abonnement. En wanneer er niet meer wordt betaald dan stopt PayPro vanzelf het abonnement voor die klant.

2. Wat kost PayPro?

Voor affiliates is PayPro gratis. Je kan je gratis aanmelden waar ik later uitgebreid over ga vertellen. Wil je zelf een digitale product verkopen via PayPro dan betaal je per transactie en een netwerkvergoeding.

Wat jij betaald per transactie is afhankelijk van welke betalingsmethode je gebruik wilt maken. PayPro heeft acht verschillende betalingsmethoden:

 1. iDEAL (0,29 cent per transactie)
 2. Paypal (0,35 cent + 3% van de verkoop per transactie)
 3. Visa/Mastercard (0,35 cent + 2,5% van de verkoop per transactie)
 4. Afterpay (een betaalmethode waardoor de klant achteraf kan betalen. Dit is op aanvraag mogelijk)
 5. Mister Cash (0,17 cent + 1,75% van de verkoop per transactie)
 6. Sofort (0,35 cent + 1% van de verkoop per transactie)
 7. SEPA Incasso (0,25 cent per transactie)
 8. SEPA Bankoverschrijving (0,25 cent per transactie)

Betaalmethodes PayPro

Wat je betaald aan netwerkvergoeding is afhankelijk van of je PayPro wilt betalen op basis van verkoop of op basis van commissie.

Netwerkvergoeding PayPro

Kies je voor de eerste optie dan betaal je 8,5% over het totaal betaalde verkoopbedrag aan PayPro in de vorm van een netwerkvergoeding.

Een voorbeeld: Webshop A verkoopt een digitale training om je zelfvertrouwen te vergroten. De cursus bedraagt €100,00. Affiliates krijgen per verkoop €45,00.

Klant 1 koopt de cursus voor €100,00. In dit geval krijgt de affiliate €45,00 en bedraagt de netwerkvergoeding voor PayPro €8,50.

Bovenstaand structuur komt vaak voor bij producten met een hoge marge.

Kies je ervoor om de betaling te laten verlopen via een commissie structuur dan betaal je 75% van de commissie aan de affiliates en 25% aan PayPro.

Een voorbeeld: Webshop B verkoopt kleding en hanteert een affiliate marketing budget per verkoop van 10%. Klant 1 plaatst een bestelling in Webshop B voor €100,00. In dit geval krijgt de affiliate *€7,50 en bedraagt de netwerkvergoeding voor PayPro **€2,50.

*10% van €100,00 = €10,00. Hiervan krijgt de affiliate 75% ofwel €7,50.

**10% van €100,00 = €10,00. Hiervan krijgt PayPro 25% ofwel €2,50.

Deze structuur wordt vaak gebruikt bij producten die een lage winstmarge hebben, denk aan fysieke producten. Digitale producten daarentegen hebben een hoge winstmarge vanwege de lage kosten (in een aantal gevallen zelfs geen kosten).

Omzet verhogende modules

Wil jij je business naar het volgende niveau tillen en meer geld verdienen met PayPro dan kan je gebruik maken van de vele modules die zij jouw bieden. Elke module heeft z’n eigen kostenplaatje. Hieronder een overzicht van alle omzetverhogende modules – zoals PayPro dat zelf zo mooi noemt.

 • Betaalscherm met Retargetting (15,00 euro p/m). PayPro biedt een externe betaalpagina waar klanten met 1 klik kunnen afrekenen. Deze betaalpagina zal worden voorzien van een retargetting functie. Dit houdt in dat jij de mogelijkheid krijgt om aan de klanten – die vroegtijdig het betaalscherm hebben verlaten – advertenties te tonen over het product die zij bijna hebben gekocht. Of dat je ze automatisch een email kunt versturen waarin je ze nog eens kunt aansporen om alsnog tot de aanschaf van jouw product over te gaan.
 • Gebruik maken van de PayPro affiliates (15,00 euro p/m). Jouw product komt met deze module in de sectie Affiliate Campagnes binnen PayPro waar alle affiliates kunnen kiezen welke producten ze willen promoten.
 • Bankoverschrijving ontvangen (7,50 euro p/m). PayPro geeft aan je omzet te verhogen door deze “risicoloze betaalmethode”. Zelf begrijp ik niet echt wat hier risicoloos aan is ten opzichte van andere betaalmethodes (jij wel?).
 • Abonnementen en Gespreid Betalen (25,00 euro p/m). Eerder had ik het al over deze functie van PayPro. Dit is een hele interessante optie wat de basis creëert voor een wederkerend inkomen. Ook gespreid betalen is een interessante optie wanneer het gaat om duurdere producten. Op deze manier kan je de drempel laag houden voor duurdere producten.
 • Debiteurenbeheer (15,00 euro p/m). Deze optie is ideaal om wanbetalers alsnog te laten betalen. Hoe dit precies in z’n werk gaat weet ik niet maar het klinkt interessant.

Tijd besparende modules

Naast modules die je omzet verhogen heeft PayPro ook een module die jouw tijd bespaart. Het hele idee van deze modules is dat jij moet werken aan je kerntaken of doen waar je goed in bent. Alle andere zaken laat je automatiseren.

 • BTW Boekhouding & Rapportage (15,00 euro p/m). Deze module neemt de complexe boekhouding en berekeningen uit handen en geeft aan hoeveel BTW je moet afdragen, kunt terugvorderen en welke BTW tegen 0% verrekend mag worden.
 • Automatische Facturen maken & versturen (7,50 euro p/m). Deze functie spreekt voor zich 🙂
 • Notificaties voor je klanten (10,00 euro p/m). Jouw klanten up-to-date houden over de status van hun betaling door middel van voorgeselecteerde berichten.

Ondersteunende modules (50,00 euro p/m)

Als laatste module biedt PayPro jouw de mogelijkheid om premium support te krijgen. Hoewel ik hier geen ervaring mee heb geven ze aan dat ze ernaar streven om binnen 24 uur te helpen. Verder geven ze ondersteuning op administratief, technisch en commercieel vlak.

Premium koppelingen

Naast de bovenstaande modules kun je drie derde-partij software koppelen met PayPro:

 • Wishlist (5,00 euro p/m). Dit is software waarmee je een lidmaatschapwebsite kan opzetten. Je kan klanten bijvoorbeeld laten betalen om toegang te krijgen tot een privé gedeelte waar nog meer waardevolle informatie is opgeslagen.
 • OptimizePress (5,00 euro p/m). Dit is software waarmee landingspagina’s gemaakt kunnen worden, complete marketing funnels gecreëerd kunnen worden, en zelfs een blog systeem heeft.
 • Kajabi (5,00 euro p/m). Ook dit is software waar je lidmaatschapwebsites kunt opzetten, een website mee kan bouwen, marketing emails mee kunt verzenden etc.

Voor de duidelijkheid: de bedragen hierboven zijn voor de koppeling met PayPro. Elke software heeft z’n eigen kostenplaatje.

3. Geld verdienen met PayPro

geld verdienen met PayPro

Geld verdienen met PayPro kan dus op twee manieren: als een affiliate of als verkoper.

Als affiliate kun je eenvoudig geld verdienen met PayPro door andermans producten te promoten tegen een afgesproken commissie. Stel je promoot een digitale product ter waarde van €20,00 euro waarbij een commissie is ingesteld van 50% dan ontvang jij een commissie van €10,00 euro.

Het mooie van een affiliate zijn is dat je dus geen product hoeft te hebben om geld te kunnen verdienen met PayPro. Enige wat je moet doen is bezoekers genereren via jouw affiliate link naar andermans verkoop pagina en je krijgt per verkoop jouw commissie uitgekeerd. Wanneer je consistent jouw website opbouwt dan verdien je hiermee op lange termijn je maandelijkse inkomen.

Een ander voordeel van het zijn van een affiliate is dat je geen rekening hoeft te houden met klantenservice. Je stuurt klanten naar iemand anders die vervolgens moeten zorgen voor klantenservice en zaken als distributie, voorraadbeheer en administratie. Wij zijn simpelweg een tussenpersoon die alleen klanten doorstuurt en daarvoor betaald krijgt.

In mijn ebook waar ik twee weken lang aan heb zitten werken met bloed, zweet en tranen leg ik exact uit:

 • welke 11 strategieën er zijn om geld te verdienen met PayPro
 • 5 technieken om bezoekers te verleiden om op je affiliate link te klikken
 • welke 17 advertentienetwerken worden gebruikt door succesvolle affiliates inclusief voor- en nadelen

Ik heb er lang over nagedacht om het misschien in dit artikel vrij te geven.

Voor niks, noppes, nada, niente…

Maar het is te waardevol om het voor niks vrij te geven. Voor niks gaat tenslotte de zon op!

Wil je echt weten hoe je geld verdient met PayPro dan moet je op z’n minst bereid zijn om je aan te melden voor de ebook. Dat kan hier

Wel wil ik je een aantal PayPro tips meegeven die zijn gedeeld door succesvolle concullega Jacko Meijaard.

1. Promoot een product met een hoge PayPro score

Wanneer jij je gaat inloggen bij PayPro en navigeert naar de sectie Affiliate Campagne (wat ik je straks laat zien). Dan zie je producten waar een score aanhangt. Deze score heet de PayPro score en geeft aan hoe goed het product converteert. Hoe hoger het getal des te beter de verkoop pagina converteert, en dus goed verkoopt.

PayPro score

 

 

 

Bron: Internet Succes Gids

Hoe deze score exact wordt berekend is een vraagteken voor iedereen maar er zijn een aantal factoren die invloed kunnen hebben op deze score:

 • Hoeveelheid verkochte producten
 • Beloning aan affiliates in termen van commissie. Hoe hoger de beloning hoe beter de score. Wellicht dat dit te maken heeft met het feit dat er meer affiliates het product wilt promoten die een hoge beloning uitkeert.
 • Aantal refunds

Ongeacht de hoogte van een PayPro score, blijf altijd kijken of het product bij jou aanslaat. Het zal nooit zo zijn dat een product met een hoge PayPro score ALTIJD zorgt voor veel verkopen. Anders had elke PayPro affiliate nu wel een dikkere portemonnee.

Dus wees voorzichtig en houdt altijd je statistieken goed in de gaten.

2. Meld je aan voor het affiliate programma van een product

Het vinden van producten om te promoten en ervoor aanmelden is eenvoudig via een affiliate netwerk als PayPro.

Maar wat je ook zou kunnen doen is op zoek gaan naar een affiliate programma van het product dat je wilt promoten. In plaats van dat jij je aanmeldt bij PayPro meld jij je direct aan bij de bron. Een aantal voordelen hiervan zijn:

 • Het gebruik maken van banners, zoekwoorden en e-mail templates die beschikbaar zijn gesteld door de verkoper. Deze kan je dan gebruiken voor jouw affiliate campagne.
 • Op de hoogte worden gehouden wanneer zogenaamde affiliate contests worden gehouden. Dit zijn wedstrijden wat wordt georganiseerd door de verkoper waarvan de winnaar een extra bonus bovenop de commissie ontvangt.
 • Wanneer je veel verkoopt kan je makkelijker contact opnemen met de verkoper om een extra vergoeding of exclusieve kortingen te regelen.

3. Weet wat je promoot

Eén van de belangrijkste zaken wat Pat Flynn – succesvolle affiliate marketeer, podcaster, spreker en schrijver – zo succesvol heeft gemaakt is zijn transparantie en eerlijkheid. Als jij producten alleen voor het geld gaat promoten zonder dat jij het zelf hebt gekocht dan zul je niet gauw op de lange termijn succesvol blijven.

Jouw bezoekers gaan erachter komen dat jij hun alleen maar producten wilt verkopen om het verkopen en niet om steentje bij te dragen aan hun ontwikkeling wat resulteert in onbetrouwbaarheid. En in de wereld van internet waarbij vrijwel alles aan het licht komt wil je niet dat jouw naam in slecht daglicht wordt gesteld. Dit is funest voor je affiliate marketing business en waarschijnlijk ook funest voor andere zaken als reputatie voor het geval je weer voor een werkgever wilt werken en de recruiter jouw gaat opzoeken.

Nee, dat moet je niet willen..

Naast dat je integriteit in het geding wordt gesteld ga je natuurlijk ook minder verdienen wanneer het product eigenlijk een flut product is. Er zullen veel refunds worden gedaan en er zal er zeker over worden gesproken op fora, social media en andere plaatsen.

4. Verzamel e-mailadressen van leads

In de internet marketing wereld hoor je heel vaak dat het grote geld zit in je e-mailbestand met ‘leads’. Leads zijn mensen die een mate van interesse hebben in het product dat jij promoot of verkoopt.

Wanneer je een affiliate marketing campagne opzet zorg er dan voor dat je zoveel mogelijk leads verzamelt en je e-mailbestand opbouwt. De meeste mensen gaan niet direct over tot een aankoop. Ze willen eerst even verder snuffelen en hun onderzoek doen – ik doe dat ook wanneer ik geïnteresseerd ben in iets en jij ook waarschijnlijk.

Dit geeft niks 😉

Zolang jij ze op een bepaalde manier toe kan voegen aan je e-mailbestand dan kan je ze altijd nog op een ander moment informeren over het te gekke product dat je promoot of verkoopt.

5. Plaats je affiliate link op plaatsen waar je doelgroep komt

Dit klinkt misschien zoiets als… duhhh!

L-o-o-o-gisch!

Maar er zijn toch heel veel beginnende affiliates die te lui zijn om goed na te denken over hun affiliate marketing strategie. Die denken dat ze geld gaan verdienen met PayPro door affiliate links her en der te plaatsen – te pas en te onpas.

Zo werkt dat niet. Het is net alsof je zand wilt gaan verkopen in een woestijn – een plek op aarde waar absoluut GEEN behoefte is aan extra zand.

Het wordt anders anders wanneer je water wilt gaan verkopen in het woestijn. Kijk daar heb je een doelgroep zitten die niet kan wachten om hun droge lippen en strot nat te maken.

Dus ga niet als een kip zonder kop allerlei linkjes verspreiden in de hoop dat je daar wat verkopen uithaalt – misschien een paar. Zie affiliate marketing als een echte business waarvoor je strategieën en tactieken moet uitzetten om je omzet en winst te maximaliseren.

Geen enkele cent verdienen met PayPro

Oke, misschien een paar euro dan.

Ik heb het hierboven al eerder kort behandeld maar wil het hier nog een keer behandelen.

Jouw kans van slagen wordt kleiner op het moment dat je alleen maar producten blijft pushen naar de bezoeker. Je mag echt nooit en te nimmer de indruk wekken dat je puur aan het verkopen bent.

Als mensen een mail ontvangen of op een website komen waar het gelijk duidelijk dat de website eigenaar of eigenaresse op één ding uit is: verkopen, verkopen, VERKOPEN. Dan werkt dit vaak averechts.

Hoe vaak krijg je wel geen SPAM berichten in je postvak of commerciële mailtjes. Zelfs als het geen commercieel mailtje is maar wel zo’n nieuwsbrief template heeft wat veel bedrijven gebruiken dan is het een…

…one way ticket naar de prullenbak!

Wat doe je met reclamefolders die bij je in de bus vallen?

Negen van de 10 keer gooi ik die folders weg of gebruik ik dat om de vloer te bedekken wanneer ik ga schilderen.

Mensen zoeken naar een oplossing voor een probleem waar ze mee zitten. Haak daarop in en wees informatief. Beschrijf het product dat je wilt verkopen als een ervaringsdeskundige. Weet waarover je praat, draag oplossingen aan en maak het interessant voor de lezers van je mails of site. Wanneer je dit doet, dan wek je het magische woord vertrouwen.

Ergens heb ik een goed stukje gelezen van iemand die reageerde op een forum die iets in de strekking zei van het volgende:

Geef de lezers altijd de indruk dat hij/zij degene is die beslist om door te klikken of niet. Leg dus het gevoel van eigen initiatief bij de lezer en wees zelf vooral de adviseur.

Dit vind ik een mooie zin en sluit ik mij helemaal bij aan!

4. Hoe werkt PayPro?

Nu je weet wat het is, wat het kost en hoe je er geld mee verdiend gaan we eens kijken hoe het werkt.

Ik neem je mee in de wereld van..

..PayPro!

Account Aanmaken bij PayPro

Wanneer je op hun website komt zie je rechts bovenin een blauwe knop met aanmelden.

Vervolgens verschijnt er een pop-up met een keuze voor affiliate en verkoper.

Kiezen voor affiliate of verkoper bij PayPro

Aan jou de keuze of je kiest voor affiliate of verkoper. In dit geval neem ik de route van affiliate. Nu krijg je een scherm waarbij je een aantal gegevens moet invullen.

Voer meer informatie voor je account

We zijn bijna aan het eind van het aanmeldproces. Het enige wat we nog moeten doen is kijken in ons postvak om de aanmelding af te ronden.

Bevestigingslink van PayPro in jouw postvak

Klik op de link om je aanmelding te valideren. Vervolgens zie je een scherm om nog wat aanvullende informatie te verschaffen.

Meer informatie om je account uit te breiden

Je bent klaar met aanmelden! Als het goed wordt je nu verwezen naar jouw account en zie je aan linkerkant een menu met allerlei informatie:

 • Overstappen naar merchant account (wanneer je je eigen digitale producten wilt verkopen in plaats van andermans producten promoten.
 • Dashboard (hier zie je alles wat ook in het menu staat)
 • Rekening (hier vind je je opneembare saldo, bij- en afschrijvingen van de huidige maand en bedrag in behandeling)
 • Statistieken (hoeveel sales en handelingen er zijn gedaan via je link)
 • Affiliate campagnes (de marktplaats met digitale producten)

In het begin is het belangrijkste deel van het platform de affiliate campagnes. Daar staan alle digitale PayPro producten die we kunnen promoten.

Affiliate Campagnes Dashboard

PayPro producten

In totaal hebben zij 744 om te promoten (in de afbeelding zie je een ander getal – geen idee wat dat betekent eerlijk gezegd)! Genoeg producten dus om te kunnen promoten voor je affiliate business.

Deze producten zijn verdeeld in de volgende categorieën:

 • Gezondheid (323 producten) – recepten om af te slanken, dieetplannen, slapen in 7 stappen, koolhydraatarm programma etc.
 • Hobby (76 producten) – dit zijn producten als bouwtekeningen (nofollow), gitaarles, pianoles, huis verkopen, kippengids etc.
 • Educatie (62 producten) – trainingsboek voor Jack Russells, vinden van je ideale baan, sollicitatiebriefhandboek, leren apps bouwen met Swift etc.
 • Business (51 producten) – geld verdienen met opties, leren beleggen, boekhoudpakket, geld verdienen met stadswandelingen etc.
 • Marketing (40 producten) – affiliate marketing leren, email marketing, YouTube leren, groeien met SEO etc.
 • Geluk en relatie (86 producten) – nooit meer stress, zelfvertrouwen, seks etc.
 • Entertainment (14 producten) – Pokemon Go gids, Playstation 3 reparatiekit, fotomodel worden etc.
 • Geld verdienen (46 producten) – geld verdienen met Instagram, startpagina script voor domeinnamen,
 • Overige (46 producten) – leren schilderen, handboek Franse bulldog, emigreren naar Suriname etc.

5. PayPro ervaringen

In het begin toen ik mijn eigen onderzoek deed kwam ik een heleboel PayPro recensies tegen op fora en blogs. De ervaringen waren erg gemixt – de ene persoon  was er negatief over en de ander positief. Natuurlijk vroeg ik mij dan ook af of PayPro betrouwbaar is of PayPro veilig is.

Nadat ik persoonlijk heb gesproken met Jacko Meijaard – succesvolle affiliate marketeer – heb ik ervoor gekozen om mij aan te melden. Uiteindelijk is mijn ervaring met PayPro tot nu toe positief. Elk verkocht product is netjes geregistreerd in mijn dashboard en de affiliate links werken goed.

Denk dat dit de belangrijkste punten zijn naast het uitkeren van de commissies daadwerkelijk op je bankrekening.

Ik heb nog geen geld opgenomen uit PayPro dus hier kan ik nog niks zinnigs over zeggen. Nu ik dit schrijf ga ik dit nog wel een keer proberen en laat ik het hier weten. Wanneer dit het geval is kan je naar mijn mening niks verkeerds zeggen over PayPro want het daadwerkelijk geld verdienen met PayPro producten ligt toch echt aan jezelf. Zij verzorgen alleen de toegang tot deze producten, registreren je commissies en keren het uit.

Het enige negatieve wat ik heb ervaren is dat ik contact wilde opnemen met één van de werknemers van PayPro – ene Mathieu – over een product die zij zelf hebben. Hier heb ik alleen nooit een reactie op gehad. Ik heb verder PayPro nog niet geprobeerd te bereiken omdat dit nog niet nodig is geweest. Mocht dit wel het geval zijn en ik heb niks gehoord dan laat ik het hier weten.

Om een zo goed mogelijke beeld te geven van wat de algemene stemming is omtrent PayPro, laat ik hier een aantal negatieve en positieve ervaringen zien. Deze heb ik 1-op-1 overgenomen van verschillende bronnen (op een aantal zal ik inhoudelijk mijn mening geven).

PayPro recensies van Affiliate Forum.nl

Paypro is Eelco de Boer (mede)eigenaar van. Die geeft ook regelmatig workshops over verdienen met internet. Zo ver ik hem ken is het wel betrouwbaar. – J van Haaften

——–

nou ik vind dat paypro rommel (persoonlijke mening) op amerikaanse bodem word je doodgegooid met die onzin boekjes. er zijn altijd genoeg sukkels die het kopen,verkopen. – Onbekend

——–

Wij zijn over het algemeen wel tevreden met PayPro. Soms gaat er wat mis, maar het wordt altijd met de beste bedoelingen opgelost. Het is lang niet zo goed en zo mooi als Clickbank, maar voor de beginner die digitale producten online wil promoten is PayPro een goed startpunt. – Onbekend

——–

Mijn ervaringen met Paypro – voorzover ik weet idd van Eelco de Boer, maar volgens mij ook nog steeds van Alex van Ginneken – die bekend staat als een zeer bekwame internetgoeroe – zijn goed. Àls je wat weet te verkopen wordt er vlot en goed uitbetaald. Er zijn leuke commissies te behalen.

Alex ken ik persoonlijk en is zeer betrouwbaar, leuke vent met zeer goede ideeën. Hij heeft bij mij thuis mijn gratis advertentiesite Sneup.nl gescreend en een aantal tips gegeven waardoor de hits binnen een paar maanden explosief stegen naar meer dan een miljoen. Nu nog wat verdienen 😉 want dat blijft ondanks alle inspanningen toch wel heel erg lastig…

Paypro blijft daarom bij mij in de portefeuille! – Onbekend

——–

Ik moet eerlijk toegeven dat mijn ervaring met Paypro altijd goed is geweest. Ze betalen op tijd en ze bieden goede service.

Er zijn paypro ervaringen van mensen die goed zijn en er zijn paypro ervaringen van mensen die slecht zijn. Dat zul je altijd houden. Dat heeft KPN ook en dat heeft de SHELL ook – Onbekend

——–

Ik ben zelf erg blij dat mensen over Paypro beginnen. Voor mij (een kleine speler op de affiliate markt) is Paypro goud waard!

Ik heb inmiddels een Paypro score van 32 en verkoop nu vrijwel dagelijks producten via Paypro. Een leuk extra inkomen dus.

Dat een oud topic dan weer naar voren komt, wat mij betreft prima!

Groeten,

Alex

——–

Ik heb niks met paypro gedaan maar het is geloof ik het netwerk om snel rijk te worden (ahum) – Peter H.

PayPro ervaringen van Geld Verdienen via Internet Forum

Ja, het is absoluut mogelijk om geld te verdienen met PayPro. Veel geld zelfs. Dit immens populaire affiliatesysteem lijkt veel op het Amerikaanse Clickbank. Hier in Nederland en België verdienen dagelijks tienduizenden mensen geld met PayPro. Als je geld wilt verdienen met PayPro, moet je er absoluut vandaag nog mee aan de slag gaan. Dit is werkelijk één van de allerbeste manieren om geld te verdienen op het internet. – Onbekend

——–

Geld verdienen met PayPro werkt inderdaad echt!

Als affiliate kun je inderdaad leuke geldbedragen bij elkaar verdienen door producten van anderen te promoten.

Je pakt dan gewoon een linkje uit het winkelcentrum en die kun je gebruiken om de producten te promoten.

Mocht er iemand een bestelling plaatse via jouw link, dan ontvang je daar een commissie op – Robbert

——-

Beste (toekomstige) PayPro affiliate,

Als PayPro affiliate loopt u gegarandeerd geld mis. Pas hier voor op!

Als u momenteel PayPro producten promoot op internet dan loopt u geld mis.

Zou u niet het maximale uit PayPro willen halen?

Zoveel mogelijk geld verdienen met uw PayPro account?

Op dit moment doet u dit niet!

U zou wel tientallen, misschien wel honderden euro’s extra kunnen verdienen – elke dag, via PayPro.nl (afhankelijk van het aantal sales)

Kijk hier voor de oplossing en ontdek hoe u veel meer geld kunt verdienen als affiliate.

Onbekend

——–

Mijn ervaringen met paypro.nl zijn goed en ik raad een beginnende internet marketeer vanuit daar te starten. – Onbekend

——–

Ja, je kunt geld verdienen met PayPro.

Beste manier om geld te verdienen met PayPro is een eigen blog opstarten op blogger.com en dan de affiliatelinks naast je blog posten en/of actief artikelen schrijven op artikelensites. Met PayPro is zeer goed geld te verdienen. De verdiensten van mij en mede-internetmarketeers stijgen sneller. We verdienen meer commissies en dat motiveert ons om steeds meer producten te promoten. – James

——–

Wie de laatste tijd bezig is geweest met geld verdienen op het internet heeft ondertussen al wel gehoord van Paypro, nu een tijdje geleden heb ik mij verdiept in het fenomeen Paypro en ben er achter gekomen dat je met een paar hulpmiddeltjes enorm veel geld kan verdienen met Paypro. – Onbekend

——–

Ik heb me aangemeld op paypro, maar ik weet niet hoe ik er aan moet beginnen. Ik ben een uurtje bezig geweest met mailjes te sturen naar 100 mensen over één van deze dingen die ze dan konden kopen, maar dat was geen succes, er is er geen enkele verkocht. Ik ben verbannen van die site vanwege reclame, maar nu weet k niet waar ik nog kan adverteren.

Bij deze wil ik de eigenaar van PayPro (Henk Jan) becomplimenteren voor de snelle uitbetalingen. Zodra ik een verzoek tot uitbetaling aanvraag, wordt alles snel in orde gemaakt en staat de betaling binnen 3 werkdagen op je bankrekening. Dat is nog eens snel geld verdienen! Grote klasse en een echte aanrader voor iedereen die geld wil verdienen offline of online. Ben zeer tevreden met PayPro. Om nogmaals maar eens heel duidelijk te zijn en antwoord te geven op de vraag “Kan je geld verdienen met PayPro?”

Ja. Je kan écht geld verdienen met PayPro. – Onbekend

PayPro ervaringen van Info Reviews.nl

Mijn ervaringen zijn minder positief. Ik gebruik paypro als affiliate om producten van anderen te verkopen.

Een hoop functionaliteiten werken niet of niet goed op de website. Daarnaast zijn een hele hoop verkopers waarvan de websites niet meer bestaan.

Ik heb paypro aangeschreven en ik heb alleen de melding gekregen dat ze het naar de juiste afdeling zullen doorzetten.

Daarentegen vind ik het mooi dat het een Nederlands product is, werkt de affiliate-link goed en hebben ze een goede cursus (€50) waarmee je als affiliate aan de slag kunt – Paul

6. Conclusie: Geld Verdienen met PayPro

PayPro is puur een platform waar je digitale producten kan vinden om te promoten niet meer en niet minder. Wanneer je andermans producten succesvol promoot dan zie je jouw commissie terug in het dashboard waarna je het vervolgens kan opnemen.

Het minimale bedrag om uit te kunnen keren is €5,00 euro. Wil je een bedrag uitkeren wat onder de €100,00 euro is dan berekent PayPro een bedrag van €5,00 euro transactiekosten.

Dus geld verdienen met PayPro producten ligt echt bij jou (behalve dus de transactie naar jouw bankrekening).

Wat zijn jouw ervaringen met PayPro?

 

4 Comments

 1. Pieter-Jan Geeraerts oktober 19, 2017
  • Hamist Cornet oktober 19, 2017
   • Pieter-Jan Geeraerts oktober 23, 2017
    • Hamist Cornet oktober 24, 2017

Leave a Reply

Contact

Don't be shy, get in touch with us

56 West, 3 Street, Suite 67 Downtown LA, 123