http://affiliatemarketinguniversiteit.nl/kennisbank/affiliate-marketing/eigen-website-maken/

Hey, Hamist hier en welkom op de Affiliate Marketing Universiteit. De platform waar het draait om één ding: er voor zorgen dat jij succesvol wordt met Affiliate Marketing.

Laten we wel wezen. Je bent niet voor niks op deze website aan het snuffelen, toch?

Waar ben je naar op zoek? Hoe wil je dat je toekomst er uit ziet?

Deze vragen waren voor mij ???? (vraagtekens) een paar jaar geleden. Laten we eens kijken wat mijn verhaal is…

Mijn Verhaal

afgestudeerd

In 2014 heb ik mijn bachelor Internationale Bedrijfskunde op de Universiteit Twente behaald. Yeah!

Dus zoals de meesten mensen in de Online Geld Verdien wereld die claimen dat ze oer dom zijn, slechte cijfers halen en onder een brug hebben gewoond, ben ik dat niet. Ondanks dat mijn ouders jarenlang fabrieksarbeiders zijn en niet veel geld te besteden hebben, heb ik het geluk gehad dat zij altijd ervoor hebben gezorgd dat mijn broertje en ik hebben kunnen studeren. Al betekende dit dat we niet eens één in de twee jaar op vakantie kunnen of er tussen uit kunnen gaan met de familie.

Inderdaad, ik ben met mijn ouders maar drie keer op vakantie geweest in 20 jaar dat ik bij hun in huis woonde (inmiddels ben ik 25). Eén keer naar Curaçao en twee keer naar Spanje.

Deze situatie heeft ervoor gezorgd dat ik altijd het gevoel heb gehad dat ik iets terug wil doen voor mijn ouders. Voor mijn ouders betekent dit een top baan waarmee ik veel geld kan verdienen en in een lease auto kan rijden.

Aangezien ik Bedrijfskunde heb gestudeerd zien ze het nu al jaren voor me dat ik een goede manager zou worden. Maakt niet uit wat voor manager, als het maar een manager is. Dit is een beetje hetzelfde als dat de meeste ouders uit het Midden-Oosten willen dat hun zoon of dochter dokter, tandarts of techneut wordt.

Maar dit is niet wat ik me voor me zag…

Toen ik afstudeerde vroeg ik mij echt af wat ik nou daadwerkelijk ga doen – iets wat heel veel studenten zich tegenwoordig afvragen. Ga ik verder met freelance grafisch ontwerper (iets wat ik hobby matig eigenlijk sinds 2011 doe) of ga ik voor een werkgever werken.

Kiezen tussen die twee kon ik niet, maar iets wat ik me zelf constant afvroeg is.. Wat als ik aan het eind van mijn rit op het sterfbed lig en spijt heb dat ik die ene kans niet gepakt en er 100% voor ben gegaan.

Spijt.. ik heb meerdere malen gehoord en gelezen van ouderen dat het ergste gevoel dat ze kunnen krijgen spijt is. Spijt dat je iets wel of juist NIET hebt gedaan.

Ik was me ervan bewust dat ik geen spijt wil hebben. Maar, in beide situaties kan je achteraf spijt hebben. Dus tegelijkertijd is spijt ook een wel een dubieus woord.

Om een lang verhaal kort te maken – voor zover die kort is – heeft een succesvolle vriend van mij twee weken nadat ik ben afgestudeerd mij laten zien in wat voor vakgebied hij zat.

Hoewel dit vakgebied al langer bestond heb ik er destijds nooit van gehoord.

Affiliate Marketing. Daar verdiende hij zijn geld mee.

Sindsdien is mijn zienswijze op de toekomst helder en duidelijk. Ik zorg ervoor dat ik succesvol wordt hiermee en ik ga mijn kennis delen met anderen die het zelfde pad willen volgen zodat zij ook succesvol worden en op hun beurt weer anderen kunnen helpen.

En daarmee is de Affiliate Marketing Universiteit begonnen. De bron waar je terecht kunt met al je vragen over Affiliate Marketing. Een platform waarbij er niet wordt gehyped over snel geld verdienen en morgen miljonair zijn.

Nee, Affiliate Marketing is een serieuze business. En net als elke business kost het veel moeite en heb je een lange adem nodig – vooral als beginner want Affiliate Marketing heeft een grote leercurve.

Voor niks komt de zon op! Ook niet in dit vakgebied.

Maar wanneer je het door hebt dan krijg je er iets moois voor terug.

Vrijheid. Werken waar en wanneer je wil.

 

Niet zulke interessante feitjes

 • Voor een goed bord pasta ga ik mijn bed uit
 • Ik ben bang voor.. spinnen, Bah!
 • Sinds 2011 aan het freelancen als grafisch designer
 • Om los te gaan op de dansvloer hebben de meesten alcohol nodig. Ik heb goede muziek nodig!
 • Ik heb voor 500+ jonge ondernemers een speech gehouden
 • Ik was cursusleider van de cursus Online Marketing
 • 9 jaar lang gewerkt bij de Jumbo (als je niet uit kijkt blijf je er gewoon hangen)
 • Nu bezig met een te gekke social app die Tinder gaat verslaan
 • Ik hou van reizen (2017 wordt Costa Rica)
 • Dominicaanse roots maar geboren en getogen in Twente
 • Gek op series en films (avontuur en actie)
 • Hou van boeken lezen (vooral persoonlijke ontwikkelingsboeken)
 • Later wil ik het liefst een husky

 

Meest uitgebreide artikelen

 1. Affiliate Marketing Beginners Gids – Wil je beginnen met Affiliate Marketing? Kijk dan niet verder. Hier staat stap-voor-stap beschreven wat je moet doen om te beginnen met Affiliate Marketing.
 2. Eigen Website Maken – Een intensieve beginners gids waar van A tot Z staat beschreven wat de stappen zijn om zelf een website te maken met WordPress.
 3. Winstgevende Niche Vinden – De eerste vraag die de meeste beginnende affiliates stellen is of ze voor het geld moeten gaan of voor hun passie. In deze gids staat exact in wat je moet doen!
 4. Blog Artikelen Schrijven: Beginners Gids! – Je hebt je website gemaakt en winstgevende niche gevonden. Top! Tijd om artikelen te schrijven 😉

 

Geschreven boeken

 1. De Ultieme Gids voor Beginners (GRATIS) – Mijn eerste boek die ik heb geschreven voor beginners die weten hoe ze moeten beginnen maar geen duidelijk beeld hebben van wat ze nou EXACT moeten doen om succesvol te worden met Affiliate Marketing.

 

Mij contacteren

Leuk dat je me wilt contacteren!

Je kan dit op twee manieren doen: het contactformulier of mijn mail: hamist [apenstaartje] affiliatemarketinguniversiteit.nl 🙂